Biovitenskap

 
     
 
   

Når man produserer legemidler eller man bruker enzymer, celler og mikroorganismer til tekniske formål, vil enhver forurensning utgjøre en risiko for det endelige resultatet av prosessen. Reguleringsteknikk og utstyr fra SAMSON legger forholdene til rette for trygge, gode og stabile prosesser, takket være de skreddersydde sterile ventilene.

For å møte de høye bransjekravene (FDA og EHEDG) er SAMSON´s ventiler laget av rustfritt stål. Alle våte flater er overflatebehandlet eller polert. Ytterligere elektropolering brukes for å oppnå overflater med glans eller høyglans, noe som reduserer overflatestrukteren til maks 0,25 mikrometer. Ventilene er egnet for CIP (cleaning-in-place) eller SIP (sterilization-in-place).

EPDM og PTFE membraner er brukt for å stenge ventilen mot aktuatoren og atmosfæren. Slutt-tilkoblinger er tilgjengelig som enten avtagbare eller fast montert. Nøyaktig dosering og oppdeling, som er uunnværlig i denne sektoren, er sikret av den høye reguleringsnøyaktigheten som er felles for alle SAMSON´s produkter.