Olje og gass

 
     
 
   

Olje-og gass-sektoren leverer drivstoff og smøremidler som brukes i hverdagen. Utvinning og foredling av råvarene skjer ofte under tøffe forhold, spesielt hvis de finner sted i ekstreme klimasoner eller offshore. Dette krever særlig pålitelige og korrosjonsbestandige produkter med lang levetid. Produktene fra SAMSON er perfekt tilpasset disse kravene.

SAMSON´s kontrollutstyr er installert i oppstrøms og nedstrøms prosesser. SAMSON kan levere modulbaserte reguleringsventiler i alle trykklasser, materialer og modeller på kort varsel. De rustfrie ventilene, aktuatorerene og positionere tåler de tøffeste offshore forhold. I tillegg kan SAMSON levere svært motstandsdyktig materialer for FPSO (floating production, storage and offloading). For LNG (liquified natural gas) enheter på land og på tankskip, kan SAMSON tilby kryogenisk utstyr som tilfredstiller alle gjeldende sikkerthetskrav.

SAMSON utvikler og produserer svært spesialiserte ventiler for spesielle applikasjoner. I tillegg tilbyr SAMSON skreddersydde ventiler for å møte de spesifikke kravene som er definert av kunden.