Ventil-tilbehør

 
     
 
   
Integreringen av kontrollventiler i DCS (districted control system) teknologien bestemmer nøyaktigheten av reguleringssløyfen og i stor grad påvirker kostnadene og kvaliteten på det endelige produktet. Denne integrasjonen er en forutsetning for effektiv forebyggende vedlikehold av kontrollventiler og tilgjengeligheten av systemet.

SAMSON smart positioner (bildet) sørger for kommunikasjon og problemløsing under drift via HART ®, PROFIBUS eller FOUNDATION ™ fieldbus..

SAMSON tilbyr også endebrytere som gir signaler når en forhåndsbestemt verdi er nådd, magnetventiler som automatisk overstyrer ventilen til en forhåndsbestemt posisjon, eller lock-up ventiler som holder ventilen i sin siste posisjon i tilfelle strømbrudd.

SAMSON er verdensledende på dette viktige feltet. SAMSON var blant de første selskapene til å innføre den digitale kommunikasjonen positioner til markedet. Ved å ta en aktiv rolle i å kombinere praktiske anvendelser og forskning, har SAMSON opprettholdt sitt teknologiforsprang.
 
     
 
 
Se vår produktdokumentasjon  red arrow