Selvregulerende

 
     
 
   

En av de grunnleggende prinsippene for vårt høyt utviklet samfunn er pålitelig og rimelig fordeling av energi, men også ansvarlig og fornuftig bruk av ressurser. I flere tiår har selvregulerende ventiler som ikke krever ekstra strøm, blitt brukt på luft, damp og diverse andre varmesystemer i lokale og industriell energidistribusjon. SAMSON selvregulerende ventiler er modulbaserte og er enkle å montere og vedlikeholde. I tillegg er det større sikkerhet, fordi de fortsetter å fungere pålitelig i feks. et strømbrudd.

For å oppfylle de unike kravene fra kundene, har SAMSON en elektrisk betjent kontrollventil og en selvstyrt regulator i ett. Dette gir en optimal løsning for våre kunder.

Ved produktutvikling innenfor nye områder, slik som termostatventiler med hydraulisk betjening, kan man redusere kostnader ved å bruke mindre varmevekslere til å produsere varmt vann uten at det går utover komfort.

SAMSON anser sin suksess som et springbrett i jakten på enda bedre og mer innovative løsninger. Dette gjenspeiles i SAMSON sitt engasjement for å produsere ypperste kvalitet.

 
     
 
 
Se vår produktdokumentasjon  red arrow